Blooneycounter

BlooneyCounter is een spel voor spelers van alle leeftijden om naast het hoofdrekenen, ook je motorische vaardigheden te testen.

Het doel is om zo snel mogelijk het doel te raken met het juiste cijfer, zodat de som klopt! Als de som goed is dan kan je voertuig omhoog gaan.

Dit voertuig kan een luchtballon zijn, een zeppelin, een maanlander, of een boot. Elk voertuig heeft een ander doel en het doel moet ook elke keer op een andere manier geraalt worden. Maar, pas op! Want elke keer als de som niet goed is, zak je terug, crash je uiteindelijk, en is het dus game-over.

Schiet, zap en onderschep de doelen zo goed mogelijk zodat je een goede score neerzet. Deel je statistieken met je vrienden of je ouders. Volwassenen kunnen ook BlooneyCounter spelen. Laat ze maar eens level 'rekenmachine' of 'computer' proberen. Best moeilijk weer heh? Dat hoofrekenen! BlooneyCounter is een mooi gemaakt 'physics' spel en als je het vaak speelt, dan worden je statistieken beter.

Level1

De sommen van Level 1 bestaan uit sommetjes waarvan het laatste getal nog aangevuld moet worden.

Dit zijn optelsommen en aftreksommen.

Level1

De sommen van Level 2 bestaan uit sommetjes waarvan het totaal met twee of meer getallen compleet gemaakt moet worden.

Dit zijn optelsommen en aftreksommen.

Level1

De sommen van Level 3 zijn samengesteld uit vermenigvuldigen gecombineerd met optellen en aftrekken. Vul de onbekende waarden zodat ze het gelijk zijn aan het toaal.

Level1
De level 4 sommen zijn extra moeilijk, voornamelijk is het vermenigvuldiging en het totaal bestaat uit 3 getallen. Met de tijdsdruk wordt het heel moeilijk om de top te halen. Maar niet onmogelijk!.